Nieuwsbrief

Het is leuk om te tonen wat er op school en in de groep gebeurt. Maar het verzamelen van schoolnieuws kan best veel werk zijn. Zeker wanneer één persoon die taak binnen de school op zich neemt.

Bij Schoool werkt dat anders: de school wordt een nieuwsredactie. Binnen de school kan iedereen nieuws verzamelen, met teksten, foto's of videolinks. U bepaalt zelf wie de redactie vormt. Dat kunnen leerkrachten (en leerlingen) zijn en/of hulpouders. Ouders/verzorgers zijn abonnees. Zij abonneren zich op de groep van hun kind(eren). Ze kunnen zelf instellen of ze dagelijks blogs willen ontvangen of wekelijks nieuws en blogs, of helemaal niets.

Periodiek bekijkt het systeem of er per abonnee (groeps)nieuws klaar staat en dan wordt het automatisch naar de abonnees gestuurd. De nieuwsbrief van de ene ouder kan er dus anders uitzien dan de nieuwsbrief van de andere. Nieuws op maat dus!

Misschien duizelt het u van alle functionaliteit. Daarom geven we u graag een demonstratie. In werkelijkheid valt het best mee en zit alles logisch in elkaar.